29 Şubat 2012 Çarşamba

İnternetten para kazanma yöntemleri

İnternetten para kazanma yöntemleri
Merhaba arkadaşlar,İnternetten para kazanma yolları nedir? gibi aklınızda birçok sorular olduğunu tahmin ediyorum.Çünki bende internetten para kazanmaya başlamadan önce sizin gibi google de İnternetten para kazanma yöntemleri nedir' İnternetten para kazanma yolları nedir' İnternetten para kazanmak mümkün mü?  gibi  bir çok aramalar yaptığımı hatırlıyorum.Tabi o günlerim geride kaldı artık internetten para kazanıyorum.

Şimdi sizlere bu kısa başlangıç olan İnternetten para kazanma yöntemleri dersinde internet dünyasına daha bilgili ve daha objektif bakmanızı sağlayacak konulardan bahsedeceğim. Böylece gereksiz işlerle zaman kaybetmeyecek, kandırmaca sitelerin yalanlarından uzak durabileceksiniz.
İnternetten para kazanılır mı?
Elbette EVET.
Dünyanın en zenginleri listesinde ilk sıralarda hep internet zenginleri olduğunu unutmayalım. Bu kadar uç noktalarda olmaya da gerek yok, sıradan bir internet kullanıcısı bile internetten çok para kazanabilir.

Kazanmak için ne kadar teknik bilgiye gerek vardır?
Neredeyse hiç teknik bilgi gerekmiyor! Yazılım veya tasarımla bir işiniz olmaz. Çünkü anlatacağımız yöntemlerde sıfırdan kodlama ile bir web site yapmaz, site satarak da kazanmazsınız. Herkes kadar internet kullanabilmeniz yeterlidir.
Kazanmak için ne kadar sermaye gerekli?
Şuanda cebinizde 1 TL bile olmasa hemen şimdi internetten para kazanmak için çalışmaya başlayabilirsiniz. İnternetten bir iş kurmak sandığınız gibi büyük bir sermaye gerektirmiyor.

Anket doldurarak para kazanılır mı?

Evet ama çok fazla paralar kazanacağınızı beklerseniz hayalkırıklığına uğrarsınız.Anket doldurarak en fazla ayda 300-400 TL kazanabilirsiniz.Ek iş gelir olarak bu para bana yeter diyorsanız anket listelerine üye olursunuz ve sizin mail adresinize gönderilen anketleri dordurarak para kazanabilirsiniz.
 Piyasada kazandıran Anket Siteleri şunlardır;
Anket Rehberi 2012 - Tıkla incele - 47 TLdir..
Anket Listesi - Tıkla İncele - 45 TLdir...
İnternetten çok para kazanarak sizde ileride internet zenginlerinden olmak istiyorsanız size affiliate marketing yani satış ortaklığını tavsiye ederim.Satış artaklığı ile nasıl kazanılacağını aşağıdaki tavsiye ettiğim 2 ürünle başlayabilirsin yada ilgili yazımı buradan okuyabilirsin.

Blog yazarak para kazanılır mı?

Hem de çok.. Hatta burada tanıttığım eğitim platformumda bu işi noktasına, virgülüne kadar anlatıyor. Burada ise sadece başlıklar halinde nasıl kazanılacağından bahsedeceğim..

Affiliate Marketing (satış ortaklığı)Nedir?

Konu hakkında detaylı yazımı şu linkten okuyabilirsiniz; http://internetteparakazanmasrlar.blogspot.com/2011/10/internet-uzerinden-en-cok-para.html

Hotfile ile nasıl para kazanılır?

Hotfile ile kazanma hakkındaki yazımı okumak için tıklayın;

Facebook ile para kazanılır mı?

Facebook en çok zaman geçirdiğimiz sitelerin başında geliyor. Elbette bu siteden çok fazla para kazanmak mümkündür. İncelemenizi istediğim ürün; http://facebooktanparakazanmak.blogspot.com/2011/07/facebooktan-para-kazanlr-m.html

Nereden başlamalıyım?

Bu soruya 3 cevabım var;
1.) Eğer ben bu işi kendi kendime öğreneceğim diyorsanız. Başta http://internetteparakazanmasrlar.blogspot.com olmak üzere bir çok siteyi incelemeniz de fayda var. Bu aylar sürecek bir araştırma olabilir.Bu süreçte deneme yanılma şeklinde çalışmalar yapar, zamanla kendinize en uygun sistemi bulursunuz.Yalnız şunuda aklınızın bir kenarında bulundurun; bir eğitim setine vereceğiniz paradan çok daha fazla bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz Malesef birkaç cümle de açıklanacak kadar basit değildir.Sizler için benimde onayladığım iki eğitim setinden biri ile başlayabilirsiniz.

2.) Sermayeniz var ise; Bu durumda Clickbank gibi sitelerde web site olmadan kazanma yoluna gidebilirsiniz. Size şu 2 ürünü tavsiye ederim.

Tavsiye 1 için tıklayın

Tavsiye 2 için tıklayın

3.) Sermayesiz kazanmak istiyorsanız; Bu durumda alanında tek olan bu tavsiye ettiğim 2 eğitim platformundan herhangi birisini almanızı önerebilirim. Yüzlerce kişi ki buna bende dahil bu iki eğitim setinden birini tercih etti ve kazanmaya başladı. Eminim sizin de işinize yarayacaktır.Şimdiden bol kazançlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizde bir yorum ekleyin görüşleriniz bizim için önemli