Kazanç sistemi kitabında anlatılan yöntemlerle internetten para kazanmak mümkün mü?

Kazanç sistemi nedir, ne değildir inceleyelim.

Kazanç Sistemi, internetten çok kısa sürede kazanç sağlayabileceğiniz ve uygulaması basit olan Affiliate marketing (online satış ortaklığı) sistemini anlatır.
Bu sistem internetten para kazanmak için en yaygın kullanılan yöntemdir.
Satış ortaklığı özellikle Google’dan para kazanmak için kullanılmaktadır. Ayrıca Facebook, bloglar, forumlar, ilan siteleri ve daha pek çok alandan bu sistem sayesinde para kazanabilirsiniz. Para harcamadan sadece tanıtım yazıları yazarak bile çok iyi kazanç sağlayabilirsiniz.
Affiliate marketing sisteminde doğru adımları atarak, günde 1-2 saatlik çalışma ile kesinlikle internetten para kazanmak mümkündür.
Kazanç sistemi eğitim setinde anlatılan sistemin aynısını uygulayarak sağladığım kazançları aşağıda görebilirsiniz.
Komisyon Bilgileri Toplam Satış Raporu (2011-2012) - TL - (Stopaj kesintisi hariç)
Toplam
2009-2010 Devreden Bakiye0.00 TL
Satış Ortaklığı Komisyon Toplamı6154.91 TL
Komisyon Toplamı6154.91 TL
Ödenen Toplam5589.56 TL
Kalan Toplam Bakiye565.35 TL
Kasım 1.Dönem (01.11.2012<=tarih<18.11.2012)
Bu döneme ait ödemeler 05.12.2012 tarihinde başlar(3 iş günü). Net tutar 50 TL ve üzeri ise ödeme yapılacaktır.
ToplamStopaj KesintisiNet
Dönem Satış Ortaklığı Toplamı299.90 TL29.99 TL269.91 TL
Dönem ödenenToplamı299.90 TL29.99 TL269.91 TL
Dönem Ödenen Toplam0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Önceki Dönemden Devreden Bakiye0.00 TL0.00 TL0.00 TL
Dönem Ödemesi Gelen/Devredicek Bakiye299.90 TL29.99 TL269.91 TL
Yukarıdaki tabloda yer alan son 15 günlük kazancımın  hesap özeti
Yukarıdaki tablolarda gördüğünüz kazancları elde etmek için mucit olmanız gerekmiyor.
Günde 1-2 saat ayırabilen, biraz emek harcayan herkes bunu başarabilir. Kesinlikle sanıldığı kadar zor bir iş değildir. Sadece sistemi doğru uygulamanız ve bazı kilit noktaları iyi bilmeniz gerekiyor. Bu konuda Kazanç sistemi size en doğru yolu gösterebilecek en başarılı kaynaktır.
Kazanç sistemi kitabına buradan ulaşabilir ya da yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. Yazıyı sonuna kadar okumanızı ve kazanç sistemi hakkında yapılan yorumlara mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.
Kazanç Sistemi kitabının içeriği nedir?
Öncelikle Kazanç sistemi eğitim setinde anlatılanlar kitabın yazarı olan Çağatay beyin buluşu değildir. Kitapta anlatılan yöntem yeni bir kazanç yöntemi de değildir.
Affiliate marketing uzun süredir tüm dünyada uygulanan bir online kazanç sistemi olmasına rahmen ülkemizde yeni yaygınlaşmaya başlamıştır.
Çağatay Berker bu konudaki tecrübelerini ve bu sistemin tüm inceliklerini türkçe olarak Kazanç sistemi kitabında anlatmıştır.
Sisitemi çok kısa bir cümle ile özetleyecek olursak; başkalarının ürünlerini internet üzerinden satarak para kazanmaktır. Lütfen ürün satmayı kapı kapı dolaşarak ürün pazarlamak olarak algılamayın. Bu sistemde Google arama motorunu kullanıyoruz ve kimseyle muhatap olmadan dilediğimiz ürünü dakikalar içerisinde milyonlarca potansiyel müşteri ile buluşturabiliyoruz. Tüm bunları yapmak için ihtiyacımız olan şeyler belli; bir bilgisayar ve internet bağlantısı.
Kazanç sistemi eğitim setinde anlatılanları aynen uyguladığınız taktirde siz de internetten para kazanabilirsiniz.
Bu sistem özellikle Google arama motorunu kullanarak para kazanmanızı sağlar.
Google üzerinden her gün milyonlarca arama yapılmaktadır. Google binlerce ürünü miyonlarca müşteri ile buluşturan çok büyük bir potansiyele sahip.
İşte Kazanç sistemi kitabında anlatılan sistemde bu temel üzerine kuruludur. Google arama motorunu kullanarak ürünleri müşteriler ile buluşturur ve bunun karşılığında %70′lere varan yüksek komisyonlar kazanırsınız.
Web site kurmak gibi bir zorunluluğunuz yoktur. Extra bilgiye ihtiyacınız yoktur. Sıradan bir internet kullanıcısı bile kazanç sistemi kitabındaki uygulamaları takip ederek bu işi kolaylıkla yapabilir.
Sizin ürünler üzerinden hiçbir sorumluğunuz yoktur ve bir şey satmıyorsunuz. Siz sadece online komisyonculuk yapıyorsunuz ve bu iş için Google arama motorunu aracı olarak kullanıyorsunuz. Ne ürün sahibini ne de müşteriyi tanımak zorunda değilsiniz. Açıkçası kimseyle muhatap olmak zorunda değilsiniz.
Neden Kazanç sistemi eğitim seti tercih edilmeli.
1- Kazanç Sistemi eğitim seti ile Para Kazanamazsınız 15 Günlük ürün iade gerantisi var. Bu özellik bu kaynağın kalitesini ortaya koyan en büyük faktördür. Ürünün iade garantisi varken neden başka bir seçenek aranır bunu da anlamış değilim.  Bu kitaptaki iade garantisi sayesinde paranızı geri alabilirsiniz.
2- Kazanç sistemi sürekli güncellenerek kullanıcılarını yeni gelişmeler ve fırsatlar hakkında bilgilendiren bir kaynaktır. Şu ana kadar yaklaşık 40 güncelleme yapıldığını biliyorum.
3- Bu kitap destek ve danışmanlık yönünden en başarılı kaynaktır. Bu tür kitaplarda destek ve danışmanlığın ne kadar önemli olduğunu daha önce de belirtmiştim. Eğer kitabı aldıktan sonra kendi kaderinize terk edilmek istemiyorsanız kesinlikle destek bakımından başarılı bir ürün seçmelisiniz. Kitabın sahibi takıldığınız noktalarda size gereken desteği sağlamalıdır.
Kazanç sistemi bu konuda gerçekten en başarılı kaynaktır.  Çünkü kazanç sistemi eğitim seti tek kişi tarafından yönetilmiyor. Bu eğitim setinin bir destek ekibi var. Takıldığınız her konuda msn, e-mail ve telefonla destek alabilirsiniz.
4- Kazanç sistemi kitabı affiliate marketing sistemi ile sadece Google’dan para kazanmayı değil, Facebook, forum siteleri, bloglar gibi daha pek çok alandan para kazanmanın yollarını anlatıyor. Kısaca bu kitap, affiliate marketing sistemini en derin inceleyen kaynakların başında geliyor.
Kitapta anlatılan adımları aynen uygulayarak çok kısa sürede para kazanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamaya geçmeden önce kitabı bir kaç kez okumanızı tavsiye ediyorum çünkü gerçekten içinde bir çok püf noktası bulunuyor.
5- Kitapta anlatılan sistemi uygulayabilmek için bir web siteniz olmasına gerek yok.
6- Kazanç sistemi eğitim seti son derece anlaşılır bir dille, görsel destekli anlatımlarla, kafanızı karıştıracak terimler kullanmadan herkesin anlıyabileceği bir dille hazırlanmış.
İnternetten gelir elde etmeyi ciddi anlamda düşünüyorsanız İade garantisi olan bu kitabı almanızı öneriyorum. Çünkü verdiğiniz paranın gerçekten kat kat fazlasını kazanmanızı sağlayacak çok değerli bilgiler içeriyor.


Peki, neden Kazanç sistemi; aslında bu sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz. Para kazanayım derken para kaybetmek istemiyoruz öyle değilm mi?. Kazanç sistemi %100 para iade garantisi veren bir eğitim setidir. Eğer kazanç sistemi eğitim setini alıp para kazanamazsınız 15 gün içinde ürünü iade edebilir ve paranızı geri alabilirsiniz. Yalan, vermezler diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü ürünü Türkiye’nin en güvenilir aracı firmalarından biri üzerinden alıyorsunuz.
Kazanç sistemini tavsiye etmemin diğer bir sebepleri ise kazanç sistemi yazarı Çağatay beyin tecrübesi ve kazanç sisteminin bir ekip çalışması olmasıdır. Kazanç sistemi gerek destek gerek güncelleme açısından inanılmaz hızlıdır ve tek kişi tarafından değil bir ekip tarafından yönetiliyor. Ayrıca kazanç sistemi eğitim kitini satın alan herkes kazanç sistemi gold forum üyeliği kazanıyor. Bu ne işe yarayacak diyecek olursanız; dayanışma her zaman iyidir. Bir düşünün, yüzlerce kişi ile fikir alışverişi yapabilir, takıldığınız noktaları birlikte tartışarak çözebilir ve sizden daha tecrübeli olan arkadaşların fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Kazanç sistemi gold forum üyeleri takıldıkları konularda forum yöneticilerinden de yardım alabiliyorlar. Forum yöneticileri aynı zamanda kazanç sistemi destek ekibidir. Kısacası, kazanç sistemi ekibi atıp tutmak yerine kazandırma yolunda tam destek sağlıyor.
Kazanç sistemini satın aldıktan sonra en az 2 kez baştan sona okumanızı tavsiye ederim. Önce işin mantığını anlamaya çalışın sonra uygulamaya geçin. Bir anda her ürünü pazarlamaya çalışarak pek çok kişinin düştüğü hataya düşmeyin. Önce 1 üründen para kazanmaya başlayın ve onu otomatikleştirin, sonra başka ürünleri pazarlamaya başlayın. Zaten kazanç sistemi eğitim setini 1-2 kez okursanız verilen püf noktaları da kolayca kavramış olursunuz. Çağatay Bey kazanç sisteminde her şeyi örneklerle çok güzel bir şekilde açıklamış ve sizler için her ayrıntıyı düşünmüş. Fakat yinede insanlar sabırsız davranıyor ve bir anda bütün ürünleri pazarlamaya çalışıyorlar. Daha birini yoluna koymadan başka ürünlere saldırıyorlar. Zaten kazançlı bir ürün bulduğunuzda o ürün size aylık 3000 dolar bile kazandırabilir. Önemli olan sabırlı olmak ve her şeyi kazanç sistemi eğitim setinde anlatıldığı gibi aynen uygulamaktır. Eğer her şeyi anlatıldığı gibi kuralına göre uygularsanız; ki bu gerçekten zor değildir, para kazanmanız kaçınılmazdır. Kazanç sistemi destek ekibi ve gold forum size fazlasıyla yeter ama eğer takıldığınız noktalar olursa bende yardım etmeye çalışırım. İletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz.  Bol kazançlar.

Kazanç sistemi kitabına buradan ulaşabilirsiniz.