28 Ocak 2013 Pazartesi

Para kazanma yolları


para kazanma yollarıPara kazanma yolları deyince belki herkes için yanlış bir odak noktası olabilir
Bugün sizlere sermayeniz olmadan ve yatırım yapmadan ciddi kazançlar elde edebileceğiniz sektörlere ve sistemlere değineceğim.
Fakat para kazanma yollarını anlatmadan önce, anlatacağım hangi sektör olursa olsun hepsinde başarılı olmanın 4 altın kuralını bilmeniz gerekiyor;

1. Eğitim şart.

Bugün burada anlatacağım para kazanma sektörü muhtemelen sizin için yeni bir iş alanı olacak. Burada ilk aşamanız eğitimdir. Para kazanma konusunda seçmiş olduğunuz sektörle ilgili ilk 15 gün boyunca yoğun bir araştırma yapmalı, bu konu ile ilgili nerede eğitim bulduysanız yararlı olduğu kanaat getirirsen almalısınız. Unutmayın! Yeni bir iş dalında deneme-yanılma yöntemiyle tecrübe etmektense, edinmiş tecrübeleri satın alarak yola çıkmak daha kârlıdır. Binlerce lira ödeseniz geri getiremeyeceğiniz tek şey zamandır!

2. Motivasyon

En Temel İhtiyaç.Çoğumuz bazen hayal kırıklıkları yaşarız ve motivasyonumuz düşer. Fakat bu konuda karamsarlığa düşmemelisiniz. Yani motivasyonunuzu herzaman yüksek tutmalısınız.Bizlerinde bazen pili bitiyor ve şarj edilmemiz gerekiyor :)

3.İşin sırrı, Süreklilik.

Her işte olduğu gibi para kazanmak içinde başarı, bir gün çalışıp on gün yatarak gelen bir şey değildir. Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsanız yaptığınız işte süreklilik şarttır.İster günlük 1 saat çalışın, ister günlük 10 saat çalışın ama düzenli çalışın…Er yada geç başarı gelir buna emin olun.
Para kazanma konusunda kısa sürede başarılı olan insanlar mevcut.Fakat en temel soruyu sormayı hepimiz unutuyoruz… Bu kişiler başarılı olabilmek için günlük düzenli olarak kaç saat çalışıyor?

4. Sabırlı Olmak

Pekçok kişi filmlerde ki gibi olayların çok hızlı bir şekilde gelişeceğini düşünüyor.Gerçek hayatta açıkçası bu maalesef herkes de böyle olmuyor ve zaman ihtiyacı duyuyoruz.
Hangi iş olursa olsun biraz sabır ve sebat etmek gerekiyor.

Yazıyı çok fazla uzatmak istemiyorum ancak para kazanma yolları konusunun teknik bilginin yanında yukarıda bahsettiğim kurallarda çok büyük önem taşıyor ve yeni başlayanların bir çoğu bunları atladığı için hayal kırıklığı yaşıyor.

Para Kazanma Yolları konusuna gelince;

Günümüz ve çağımız internet çağı,yani bilgi çağında yaşıyoruz.Artık klasik para kazanma yollarından ziyade çoğu kişi ve firmalar internetin bu gücünün farkındalar ve interneti para basma makinesi haline getirmek için inanılmaz zaman ve çaba harcamaktalar.
Para kazanma yolları deyince akla ilk gelen şey artık internet oluyor.Bu sayfaya gelmeden önce bile google ye para kazanma yolları diye arama yaparak geldiniz öyle değil mi?

Evet para kazanma yolları arasında en iyi sektör hiç şüphesiz ki İnternet.
Şimdi size sermayeniz olmasa bile internetten nasıl para kazanacağınızı anlatacağım.

İnternetten para kazanma yolları arasında en iyi sistem Satış Ortaklığı'dır ( Affiliate Marketing )

Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ettiğim bir sektör. Kazanç oranı yüksek,komisyon oranı yüksek.  Günümüzün ve geleceğin en parlak mesleklerinden bir tanesi diyebilirim. Satış ortaklığı işinin mantığı basit; bir ürün almadan, ürünü görmeden, müşteriyi görmeden bir ürünün satışına linkleme aracılığı ederek komisyon kazandığımız bir sistemdir.

Mesela evinizde internetin başında Türkiyede yada Amerika’da ki hiç tanışmadığınız birine saat satabilir ve komisyon kazanabilirsiniz.

  • Kimseyle muhatap olmanız gerekmez.
  • Evinizde çalışabilirsiniz.
  • Çalışma saatleri size bağlıdır.
  • Kazanç sınırı yoktur.
  • Emek gerektirir.
  • Bilgi ve tecrübe gerektirir.

Satış ortaklığı ile ilgili detaylı bilgiyi ve nasıl para kazanacağınızı İnternetten Kazanmak adlı yazımdan öğrenebilirsiniz

1 yorum:

  1. Odaklanmak ve sabırla beklemek gerekir. Zamanla siz de kazanırsınız. Bloğum

    YanıtlaSil

Sizde bir yorum ekleyin görüşleriniz bizim için önemli