29 Ocak 2012 Pazar

İnternetten Çalışarak Para Kazanmak

İnternetten Çalışarak Para Kazan


internetten çalışarak para kazanma
İnternetten Çalışarak Para Kazanmak adlı yazımızda size elimizden geldiğince internetten çalışarak para kazanmak nasıl ve hangi yöntemlerle olur, bunu anlatmaya çalışacağız... Buraya yazdıklarımızı sabırla okur ve incelerseniz mutlak suretle sizde internette çalışarak para kazanmanın keyfine varacaksınız.

İnternette Çalışarak Para Kazanmak


Yıllardır süre gelen bir şey var! İnternetten çalışarak para kazanmak imkansız gibi geliyor insanlara, ancak hiç de öyle değil...

Artık tüm dünya hızlı bir şekilde internete yöneliyor hatta yöneldi bile. Ancak ne yazık ki güzel ülkemiz her şeyde olduğu gibi bunda da oldukça geri kalmış durumda. İnsanlar internetten deli gibi para kazanıyorlar. Özellikle ABD veKANADA bu konuda çok ileride...

Fakat Türkiye'de de bu iş artık hatırı sayılır bir noktaya gelmeye başladı, yani artık bir çok insan internetten çalışarak para kazanıyor. Bunun ise çok basit yöntemleri var.

Özellikle son bir kaç yıldır Affiliate Marketing Sektörü Türkiye'de inanılmaz bir şekilde büyümüş ve sayısız insan bu işten para kazanmıştır ve de halen para kazanmaktadır. Aynı şekilde Network Marketing de yıllardır Türkiye'de öyle ya da böyle, başarılı ya da başarısız bir şekilde uygulanmaktaydı.

Şimdi asıl konumuz olan internette çalışarak para kazanma konusunu biraz daha detaylandırmak istiyoruz...

İnternetten para kazanma yolları içerisinde en başarılı olan yöntemleri burada anlatacağım.
Dolayısıyla bir şeyin reklamı yapılacaksa, insanların rağbet gösterdiği yerlere yapılmalı ki insanlar bu reklamı görsün ve o ürüne ya da hizmete çabucak ulaşabilsinler. İşte insanların rağbet gösterdiği, TV, radyo ve gazetelerin asıl kazançları pek tabi ki reklamlardan gelmektedirBu olduğu gibi internet sitelerine de bu şekilde geçmiştir. Bütün büyük web siteleri gelirlerini hemen hemen reklamlardan elde ederler...

Bazıları ise direk olarak kendi ürün ya da hizmetlerini satarak gelir elde ederler vs. vs. vs. bu şekilde uzayıp gider.

Her neyse kafanızı daha fazla karıştırmak istemiyorum. Şimdi sizi merakla beklediğiniz o müthiş para kazandırma metodlarından ilkiyle ile tanıştırmak istiyorum.
 Anket Listesi E-Kitabı'ndan bahsetmek istiyoruz.

Bildiğiniz üzere artık hemen hemen tüm anket firmaları anketlerini internet üzerinden gerçekleştirmeye başlamıştır. Bundan ötürü de Anket Listesi'ne benzer bir çok E-Kitap çıkmıştır piyasaya. Bu tür E-Kitapların amaçları insanlara yani bizlere yani sizlere, internetten anket doldurarak para kazanma işlemlerini anlatmaktadır.

Günümüzde tüm araştırma firmaları, anketlerini bu E-Kitabın anlattığı yani sizlere tavsiye ettiği firmalar üzerinden gerçekleştirmektedir. Bunun getirisi olarak da firmalar anket dolduranlara her anket başı belli bir ücret ödemektedirler.Yerli ve yabancı bir çok anket firması vardır. Anket listesi kitabı indir isimli bu yazımızı okuduğunuza göre sizde öyle ya da böyle bu anket işine merak saldınız demektir.

Bunda utanılacak ya da çekinilecek hiç bir şey yoktur. Kim istemez ki anket doldurarak para kazanmayı değil mi? İşte bu yüzden Anket Listesi E-Kitabında bahsedilen anketleri doldurduğunuzda, anket başına 1 ila 25 $ gibi ciddi anlamda bir gelir elde edeceksiniz. Bunu haftaya ve aya eşitleyecek olursanız pek ala iyi oranda paralar kazanabilirsiniz :)

Anket Listesi Kitabı yıllardır başarılı bir şekilde yayın hayatına devam etmektedir.İşte bu yüzden sizlere rahatlıkla bu kitabı indirin yani anket listesi indirdiyebiliriz...

Anket listesine benzer bir çok E-Kitap vardır piyasada. Ama size tavsiyemiz, ilk tercihiniz bu olmalıdır.. Anket doldurmak için İngilizce bilginiz olmasına gerek yoktur. Kitabın size bahsettiği yolları izlediniz sürece kolay bir şekilde anketleri doldurabilirsiniz. Ödemelerinizi ise; nakit, çek, hediye vb. olarak alabilirsiniz.

Anket Listesi Download

Sıkıcı para kazanma metotları yerine sizde anket listesi indirin ve anket doldurarak para kazanmanın tadını çıkartın.


Tabiki internetten para kazanmanı tek yolu anket dodurarak para kazanmak değil. İnternetten para kazanmanın bir diğer yolu ise Affiliate Marketing yani satış ortaklığıdır.

Özellikle son bir kaç yıldır Affiliate Marketing Sektörü Türkiye'de inanılmaz bir şekilde büyümüş ve sayısız insan bu işten para kazanmıştır ve de halen para kazanmaktadır. Aynı şekilde Network Marketing de yıllardır Türkiye'de öyle ya da böyle, başarılı ya da başarısız bir şekilde uygulanmaktaydı.

Şimdi asıl konumuz olan internette çalışarak para kazanma konusunu biraz daha detaylandırmak istiyoruz...

Hemen hemen herkes internetten para kazanma işini duymuştur ancak nasıl yapılacağını pek tabi ki bilmemektedirler. Belli başlı insanlar bunu bilip bu değerli bilgileri kendilerine saklamaktadır. Ancak biz bilgilerimizin bir kısmını sizinle paylaşacağız. Çünkü sizinle birlikte bir ekip olarak kazanmayı hedefliyoruz! Bir elin nesi var iki elin sesi var mantığı ile hareket ediyoruz...

İnternetten para kazanmak için çoğu insan bir web sitesinin olması gerektiği fikrine kapılır. Bu son derece yanlış bir düşüncedir. İnternetten para kazanma için web sitesine asla gerek yoktur. Web siteniz olmadan da netten kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz...

Neyse konumuzu fazla dağıtmadan, internetten para kazanmak için neler yapılabilir, siz kendi başınıza neler yapabilirsiniz bunları anlatalım. Öncelikle bu işte öyle herkese güvenmemeniz gerekiyor, sizi bu yolda kandırmaya çalışanlar çok olacak bunu sakın unutmayınız. Gel benle birlikte internetten para kazan diyen herkesin peşine gitmeyin. Önce bir araştırın bakalım, bu adam ya da bu kadın neyin nesidir? Kim oluyor ki bana internette para kazama işini öğretecek? değil mi...

Netten para kazanma aslında çok basit bir iştir. Sadece doğru yöntemi bulmanız gerekiyor hepsi bu... Ancak az önce dediğimiz gibi insanların büyük bir çoğunluğu nedense hep yanlış yolları tercih ediyor ve nette para kazanma işine bir adım geriden başlıyorlar. Netten para kazanmak için sayısız metot ve yol var. Bu kadar çokluğun arasında insanın kafası bir hayli karışıyor.

İşte bu ve benzeri şeyler yüzünden, öyle her söylenene inanmak yerine araştırmada fayda var, hadi gel benle internette para kazan diyen birçok kişi ve sistem görürsünüz. Bizde zamanında nette para kazan diye fazlasıyla dolandırıldık fakat bu işin gerçek olduğunu bildiğimizden dolayı yılmadık. Her seferinde, nette para kazanmanın hangi yol ile gerçekleşmeyeceğini öğrenmiş olduk ve bu tecrübemizide burada sizinle paylaşıyoruz.

Para kazanmak, hele hele internetten para kazanmak pek tabi ki mümkündür. Bunun için sayısız metot var demiştik. Ancak içlerinde öyle metotlar vardır ki size internetten para kazandırarak rahat bir yaşam sürdürmenizi sağlayabilir ya da tam tersine sizi hayal kırıklığına uğratabilir...

Sakın unutmayınız! İnternetten para kazanmak gerçekten çok keyiflidir ve eğer bunu gerçekten istiyorsanız size göstereceğimiz kaynak sayesinde internetten hemen para kazanma (tıkla incele)fırsatını yakalayacaksınız! 

27 Ocak 2012 Cuma

Netten para kazandıran yöntemler

Netten para kazandıran yöntemleri seçerken bize göre en önemli kriterlerden biride ne kadar kazanmak istediğinizdir. Yani günde, haftada veya ayda kazanmak istediğiniz tutar size göre ne kadar olmalıdır. Tabi hedeflediğiniz bu tutar sizin netten para kazanırken bu işi ek iş olarak mı yoksa mesleğiniz olarak mı yapıp yapmayacağınızı belirler.

Türkiye ‘de netten para kazanarak geçimini sağlayan pekçok insan mevcut ama büyük bir çoğunluğu kazandığı metodları paylaşmak biryana dursun bunları devlet sırrı gibi saklamaktadır. Bu sebeple internet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu netten para kazanmak  hakkında önyargılı yaklaşım sergilemektedir. İnsanlar tam anlamı ile bilmeği bir şey hakkında önyargılı olabiliyor. 
Netten para kazandıran yöntemler
 Evet malesef bu böyledir. Çünkü bizler birşeye inandığımızda geri kalan herşey bize anlamsız gelir. ” İnternetten para kazanılır mı? ” diye bir anket yapılsa açık ara internet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu kazanılamayacağını iddia edecektir. Öyleyse bizler internetten para kazanılamayacağını iddia ederken nasıl oluyorda Avrupa ve Amerika gibi ülkelerde insanlar interneti kullanarak para kazanabiliyor. Sizce bu bir çelişki değil midir?

Gelelim konumuza netten para kazandıran yöntemler çoğunlukta seçimimizi yaparken öncelikli iki kriterimiz kazandırır mı kazandırırsa ne kadar kazandırır. Netten para kazandıran yöntemleri seçerken bu kriterler bize göre önemli. Diğer kriterleri zaten sizler kendi kullanımınıza göre belirleyeceksiniz. Peki netten para kazandıran yömtemler olduğunu biliyoruz ama bu siteler ve kişiler nereden ve nasıl kazanıyorlar?.

Netten para kazanma yolları yaklaşık 15 yıldır Avrupa ve Amerika gibi ülkeler başta olmak üzere uygulanırken malesef  Türkiye ‘de son 2 senedir araştırılmaya başlanan bir konu. Netten para kazanma aslında sanıldığı kadar zor bir işlem değildir bu işi yapmak isteyenlerin bilmesi gereken bazı  kurallar vardır.Peki nedir bu netten para kazanma yöntemleri ve doğru bir şekilde nasıl yapılır?
Bize göre netten para kazanma yolları sanıldığının aksine çokta fazla değildir. Şu anda piyasada söylenen ve para kazandırdığını iddia eden ama aslında kazandırmak bir yana insanları sömüren netten para kazanma yolları az denilemeyecek kadar fazladır. Şunu herzaman söylüyorum ” Netten para kazanma devamlılığı olmayan sistemler ile mümkün değildir. Öyleyse hangi netten para kazanma yolları üzerinde çalışma yapmalı? Öncelikle kendinize iyi bir kılavuz seçmeli ve  netten para kazanma işlemine başlamalısınız Öncelikle şunu belirtmeliyiz netten para kazanma sermayesiz olan bir iş değildir. Netten para kazanmış kime sorarsanız sorun size aynı şeyi söyleyecektir. Netten para kazanma yolları arasında en kesin olanı şüphesizki satış ortaklığı sistemi ve bunu en iyi anlatan kaynaklardan biriside Google Kazançları eğitim setidir.”Sizde bu netten para kazandıran en iyi yöntemi  öğrenmek istiyorsanız buradaki bağlantıyı takip etmeniz yeterli.

26 Ocak 2012 Perşembe

İnternetten Para Kazanmak

Şunu artık kabul etmeliyiz ki günümüzde neredeyse her şey internetten satılmaya başladı. Hatta bazı ürünler internetten çok daha fazla satılıyor. Peki sizler hangi tarafta yer almak istiyorsunuz? İnternette para harcayan mı? Yoksa internetten para kazanan mı?'İnternetten para kazanmak' bu söz kulağa hoş gelmiyor mu ?


İnternet kullanımı arttıkça ve Türkiye’de ki işsizliğinde etkisiyle bu mesleklere ilgi son derece yüksek. Yapılan araştırmalar doğrultusunda milyonlarca insanın günde birkaç saatini ayırıp internet üzerinden para kazanma sistemlerinin en az birini kullanarak hatırı sayılır miktarlarda paralar kazandığı ortaya çıkan bir gerçektir.
Bu sonuç, sistemlerden haberi olmayan ya da bu sistemleri nasıl kullanacaklarını ve nereden başlayacaklarını bilmeyen binlerce kişinin aklına ‘‘internetten nasıl para kazanılır?’’ sorusunu getiriyor.
Evinizde oturduğunuz yerden çalışarak, normal hayattaki mücadelenizden çok daha az çaba sarf ederek, daha az çalışarak aynı kazancı, hatta çok daha fazlasını kazanabilirsiniz. Milyonlarca insan interneti kullanıyor. Bu durumu bir kazanca çevirmek sizin elinizde. İnternetten para kazanma yolları içerisinde en başarılı olan yöntemleri burada anlatacağım.
Anket Doldurarak Para Kazanmak
Bu kazanç sistemi son günlerin büyük trendi. Boş zamanı çok olanlar, özellikle ev hanımları bu yolla güzel kazançlar elde ediyor. Birkaç hafta önce bir TV kanalında sadece interneti kullanarak ayda 10.000 TL kazanan bir bayanı sizde izlemişsinizdir. Bu haberin üzerine bu makaleyi yazma gereğini hissettik.
İlk zamanlar da herkes online kazanç sistemlerine çok fazla ön yargı ile bakıyorlardı. Ancak internet üzerinden para kazananların sayısı gün geçtikçe arttığı için insanların kafasına yer etmiş olan bu ön yargı da ortadan kalkmaya başladı.Anket doldurarak para kazanmak çok kolay ve güvenilir bir yöntem olması nedeniyle son zamanlarda daha çok tercih ediliyor.
Bu işi dilediğiniz saatte, istediğiniz kadar anket doldurarak yapabilirsiniz. Günde 1-2 saat ayırarak anket doldurmak size çok iyi para kazandırabilir.
Güvenilir anket firmalarına kayıt olduktan sonra yapacağınız tek şey, E-posta adresinize gelecek olan anketleri doldurmaktır. Anketlerin tamamı şıklar halinde gelmektedir. Vereceğiniz cevapların pek bir önemi yoktur. Size doğru gelen cevabı işaretlemeniz yeterlidir.
Anket doldurarak gerçekten para kazanılır mı? Anket doldur para kazan ne kadar gerçek bir iş? İşte hepsine cevap kanıt videosu.
Büyük olasılıkla anket firmalarının sizin görüşleriniz için neden para ödediğini merak ediyorsunuz. Şimdi bunu açıklamaya çalışalım.
Anket firmalarının üyelerine ödeme yapmasının çok mantıklı nedenleri bulunmaktadır.  Rekabet savaşı veren binlerce firma, hedef müşteri kitlesinin beklentilerini bilmek zorundadır ve bunu ancak anket araştırmaları ile yapabiliyorlar. Hedef müşteri kitlesinin nelerden hoşlandığını, isteklerini veya beklentilerini bilmek için tek yol anketlerdir. Şirketler, ürün araştırma geliştirme çalışmalarında en önemli etkenlerden biri olan anketler sayasinde eksiklerini görerek ,hedef kitlenin görüşlerine göre düzenlemeler yapıyorlar. Böylece müşteri memnuniyetini sağlayarak pazar paylarını büyütmeyi hedefliyorlar.
Binlerce firma anket çalışmalarını yürütmek için anket şirketlerine milyonlarca dolar ödeme yapıyor. Anket şirketleri ise, üyelerine anket sorularını yönelterek firmaların istedikleri ürünler hakkındaki düşüncelerini veya yeni çıkacak ürünler hakkındaki beklentilerini alıyorlar. Sizin anket doldurarak para kazanmak için yapmanız gereken tek şey ise, güvenilir anket sitelerine üye olmak ve bu anket araştırmalarına katılmaktır. Ayrıca bazı anket firmaları sadece para kazandırmakla kalmıyor, çeşitli firmaların test amacıyla çıkardıkları ürünleri denemeniz için size hediye ediyor.
Henüz piyasada adı bile geçmeyen sinema filmlerinin fragmanlarını izleyerek görüşlerinizi belirtiyorsunuz. Yapımcılar sizin görüşleriniz doğrultusunda çeşitli değişiklikler ve geliştirmeler yapıyorlar. Kısacası bu işi yaparken hem eğleniyor hem de karşılığında çok iyi para kazanıyorsunuz.
Anket firmaları, anketleri kısa sürede yapabilmek ve daha fazla üye toplayabilmek için anket başına ödeme yapıyorlar. Böylece üye sayıları da her geçen gün artıyor ve büyüyerek daha fazla şirketin anket çalışmalarını yürütüyorlar. Anket siteleri anketler için firmalardan anket başına ödeme alıyorlar. Bu ödemenin büyük bir kısmını üyelerine dağıtıyorlar. Örneğin anket başına 25$ ödeme alan anket şirketi, bu paranın 20 dolarını anketi dolduran üyesine ödüyor. Böylece anket başına 5$ anket sitesi kazanırken, 20$ anketi dolduran üye kazanıyor. Anketi isteyen firmanın 100 bin kişilik bir araştırma yapdırdığını düşünürsek, ortada dönen paranın ne kadar fazla olduğunu anlayabiliriz.
Dünyanın en iyi markaları ile çalışan büyük anket firmaları anket başına 35 dolara kadar para ödeyebiliyor. Aslında bu onlar için çok fazla bir rakam değildir. Çünkü sokakta kimseye 30 dakikadan fazla zaman alacak bir anketi doldurtamazlar. Dediğimiz gibi 35 dolar para kazandıracak bir anket oldukça uzundur, ancak gelecek para düşünüldüğünde bu sıkıntıya değer. Sonuçta bilgisayar başında, evinizin rahatlığında çalışıyorsunuz.
Büyük bir yatırım yapılarak piyasaya yeni sürülmüş ancak tutulmamış bir ürünü düşünün. Bunu üreten firma, ciddi bir zarar ve hayal kırıklığına yaşayacaktır. Oysa bu ürün henüz piyasaya çıkarılmadan önce anket araştıması yapılarak hedef kitlenin görüşleri alınabilirdi. Bu sayede hedef müşteri kitlesinin nelerden hoşlandığı, istekleri ve beklentileri göze alınarak müşteri memnuniyeti sağlanabilirdi. Böylece hayal kırıklığı yerine başarı sağlanabilirdi. İşte bu örnek anket doldurarak para kazanma işinin mantığını, gerçekliğini ve anket şirketlerinin neden para ödediğini açıklıyor.
Kısacası anketler şirketlerin ürün geliştirme çalışmlarında en önemli aşamayı oluşturmaktadır. Size ödeyecekleri para kazanacakları miktarın yanında neredeyse hiçtir. Elinizin altında böyle bir imkan varken değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Anket doldurarak para kazandıran sitelerin listesini nasıl buluruz?
Anket doldurarak para kazanmak için önemli olan da gerçekten ödeme yapan, güvenilir anket sitelerini bulmak ve bunlara kayıt olmaktır. En çok kazandıran anket sitelerinin listesi ve bu işi yapmak için gereken tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bu anket sitelerine üye olarak hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Sıkça Sorulan Sorular
Anket doldurarak para kazanmak zor mudur?
Bu iş tecrübe gerektirmez ve kesinlikle bir zor değildir. Yapmanız gereken son derece basittir. Anket sitelerine üye olacak ve mail adresinize gönderilen ”anket var” linkine tıklayarak basit şıklardan size doğru geleni işaretleyecksiniz. Doldurduğunuz her anket karşılığında belirli bir miktar para kazanacaksınız. Gelen anket davetinde o anket için size ne kadar para ödeneceğini göreceksiniz. Anketler için genelde 5 dolardan az ödeme yapılmıyor. Anketin uzunluğuna göre 5-75 dolar arasında ödeme alıyorsunuz.
Güvenilir ödeme yapan anket sitelerini nasıl bulurum?
Dünyanın en iyi markaları ile birlikte çalışan güvenilir anket sitelerinin listesine buradan ulaşabilirsiniz. Bu sitelerin listesine sahip olduktan sonra yapmanız gereken tek şey, bunlara kayıt olmak ve mail adresinize gönderilen anket davetlerini kabul etmektir. Bazı anket siteleri doldurduğunuz anketler karşılığında çeşitli hediyeler veya indirim kuponları vermektedir, ancak bizin önerdiğimiz kaynakta sadece nakit para ödeyenler yer almaktadır. Önerdiğimiz kaynaktaki tüm anket siteleri aylar süren araştırmalar sonucunda test edilerek hazırlanmıştır. Ödemelerinde problem olan ve gevensizlik veren siteler listeye alınmamıştır.
Sistemin mantığı nedir?
Öncelikle buradan anket sitelerinin listesine ulaşıyorsunuz. Önerdiğimiz kaynakta anket sitelerine nasıl üye olacağınız ve hak ettiğiniz kazancı nasıl tahsil edeceğiniz en ince ayrıntısına kadar anlatılmaktadır. Bu kaynakta 400′den fazla güncel anket sitesinin listesi bulunmaktadır. Bu işte önemli olanın güvenilir anket siteleri ile çalışmak olduğunu unutmayın. En güncel listeyi size önerdiğimiz kaynakta bulabilirsiniz. Önerdiğimiz kaynakta tüm anket siteleri kategorilere göre sıralanmış ve en çok kazandıran top 100 listesi hazırlanmıştır. Burada listelenmiş olan anket sitelerine kayıt oluyor ve size gönderilen anletleri cevaplıyorsunuz. Dolduracağınız anket başına hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. İstediğiniz kadar anket sitesine üye olabilirsiniz.
İnternetten para kazanmanın en etkili yollarından biride satış ortaklığıdır
Affiliate Marketing internetten para kazanma sistemlerinin arasında en çok kullanılan ve en çok kazandıran sistemdir. Yalnız ben Affiliate marketing’e (satış ortaklığı) başka bir açıdan yaklaşarak size Affiliate marketing sistemi ile tanıtım yazıları yazarak para kazanma tarafını öğretmek istiyorum. Çünkü şuan için ve gelecek için en sağlam ve güzel para kazanılacak sistem budur.
internetten para kazanmak
İnternetten para kazanma yolları
Bu sistem ile herhangi bir web sitesine ihtiyaç duymadan, yada kendinize özgü küçük bir blog açarak binlerce dolar kazanabilirsiniz. Önemli olan size bu işi tam anlamı ile doğru bir şekilde öğretecek kaynağa ulaşmak. Bunun için biçilmiş kaftan olan, internetten para kazanma konusunda hiçbir bilgiye sahip olmayan ya da bildikleri yetersiz kalanlar için hazırlanmış olan Google Kazançları eğitim seti size bu yolda arkadaş olmaya tek aday. Test edip sizlere ayrıntılı bir şekilde unboxing yapmak amacıyla bu eğitim kitini satın alıp inceledik. Gerek içerisindeki bilgiler, gerek taktikler daha önce kimseler Türkiye’de çok az kişinin kullanmış olduğu fakat Avrupada ve Amerikada oldukça popüler olan yöntemler olduğunu söyleyebiliriz.
Kazanç Sistem eğitim setinde gerek Mashable’ın seçtiği en iyi 3 sistem hakkında gerekse diğer para kazanma sistemleri hakkında çok geniş bir bilgiye, taktiğe ve stratejiye sahip. Bu eğitim setinde anlatılanlar hazırlayanlar tarafından denenmiş ve onaylanmış. İnternetten nasıl para kazanılır sorusuna cevap arıyor ve bulamıyorsanız şiddetle öneririz. Eğer sizde internetten para kazanma yollarına bir adım atmak istiyorsanız bu eğitim setinden kesinlikle faydalanmalısınız. Yolunu aydınlatacak, sizi zirveye çıkartacak ve sizi bir numara yapacak yegane Türkçe kaynak.
Yukarıda internetten para kazanma yolları içerisinde en iyi 2 metodu verdik. Bu yöntemlerden, internetten para kazanma yollarında mutlaka bir tanesi size uyacaktır. Bu konuda yüksek vaatler yerine düzenli bir ek gelir sahibi olabilir ya da biraz daha sermaye ile daha iyi bir gelire sahip olabilirsiniz. Böyle büyük vaat eden firmalara inanmaktan ise bu yazı kaynaklarını bulduğunuz için oldukça şanslısınız çünkü bizde bulunan yazı ve makaleler sadece gerçeği simgelemektedir.
 İnternetten para kazanma yolları adı altında birçok seçenek bulunmaktadır ve size bu yollar hakkında bilgiler sunmaya gerekli tavsiyeleri ve ipuçları verdim. Sizde size en uygun olan bir yoldan ek gelir kazanmaya başlayabilirsiniz. Sizi temin ederim ki ‘bizde büyük vaatler ve kandırmacalar, yalanlar, dolanlar, pazarlama işleri ile’ alakalı değildir. Bizim önerdiklerimiz, sadece hizmetinizi verirsiniz emeğinizin karşılığını işveren kişiden alırsınız. Size bu yolları başlıklar halinde sıralamamız açıklayıcı ve tanımlayıcı olacaktır. Zaten hepsini ayrı ayrı yazılarda eksi ve artı yönleri ile bu bloğumda tanıtılacaktır.