29 Şubat 2012 Çarşamba

İnternetten para kazanma yöntemleri

İnternetten para kazanma yöntemleri
Merhaba arkadaşlar,İnternetten para kazanma yolları nedir? gibi aklınızda birçok sorular olduğunu tahmin ediyorum.Çünki bende internetten para kazanmaya başlamadan önce sizin gibi google de İnternetten para kazanma yöntemleri nedir' İnternetten para kazanma yolları nedir' İnternetten para kazanmak mümkün mü?  gibi  bir çok aramalar yaptığımı hatırlıyorum.Tabi o günlerim geride kaldı artık internetten para kazanıyorum.

Şimdi sizlere bu kısa başlangıç olan İnternetten para kazanma yöntemleri dersinde internet dünyasına daha bilgili ve daha objektif bakmanızı sağlayacak konulardan bahsedeceğim. Böylece gereksiz işlerle zaman kaybetmeyecek, kandırmaca sitelerin yalanlarından uzak durabileceksiniz.
İnternetten para kazanılır mı?
Elbette EVET.
Dünyanın en zenginleri listesinde ilk sıralarda hep internet zenginleri olduğunu unutmayalım. Bu kadar uç noktalarda olmaya da gerek yok, sıradan bir internet kullanıcısı bile internetten çok para kazanabilir.

Kazanmak için ne kadar teknik bilgiye gerek vardır?
Neredeyse hiç teknik bilgi gerekmiyor! Yazılım veya tasarımla bir işiniz olmaz. Çünkü anlatacağımız yöntemlerde sıfırdan kodlama ile bir web site yapmaz, site satarak da kazanmazsınız. Herkes kadar internet kullanabilmeniz yeterlidir.
Kazanmak için ne kadar sermaye gerekli?
Şuanda cebinizde 1 TL bile olmasa hemen şimdi internetten para kazanmak için çalışmaya başlayabilirsiniz. İnternetten bir iş kurmak sandığınız gibi büyük bir sermaye gerektirmiyor.

Anket doldurarak para kazanılır mı?

Evet ama çok fazla paralar kazanacağınızı beklerseniz hayalkırıklığına uğrarsınız.Anket doldurarak en fazla ayda 300-400 TL kazanabilirsiniz.Ek iş gelir olarak bu para bana yeter diyorsanız anket listelerine üye olursunuz ve sizin mail adresinize gönderilen anketleri dordurarak para kazanabilirsiniz.
 Piyasada kazandıran Anket Siteleri şunlardır;
Anket Rehberi 2012 - Tıkla incele - 47 TLdir..
Anket Listesi - Tıkla İncele - 45 TLdir...
İnternetten çok para kazanarak sizde ileride internet zenginlerinden olmak istiyorsanız size affiliate marketing yani satış ortaklığını tavsiye ederim.Satış artaklığı ile nasıl kazanılacağını aşağıdaki tavsiye ettiğim 2 ürünle başlayabilirsin yada ilgili yazımı buradan okuyabilirsin.

Blog yazarak para kazanılır mı?

Hem de çok.. Hatta burada tanıttığım eğitim platformumda bu işi noktasına, virgülüne kadar anlatıyor. Burada ise sadece başlıklar halinde nasıl kazanılacağından bahsedeceğim..

Affiliate Marketing (satış ortaklığı)Nedir?

Konu hakkında detaylı yazımı şu linkten okuyabilirsiniz; http://internetteparakazanmasrlar.blogspot.com/2011/10/internet-uzerinden-en-cok-para.html

Hotfile ile nasıl para kazanılır?

Hotfile ile kazanma hakkındaki yazımı okumak için tıklayın;

Facebook ile para kazanılır mı?

Facebook en çok zaman geçirdiğimiz sitelerin başında geliyor. Elbette bu siteden çok fazla para kazanmak mümkündür. İncelemenizi istediğim ürün; http://facebooktanparakazanmak.blogspot.com/2011/07/facebooktan-para-kazanlr-m.html

Nereden başlamalıyım?

Bu soruya 3 cevabım var;
1.) Eğer ben bu işi kendi kendime öğreneceğim diyorsanız. Başta http://internetteparakazanmasrlar.blogspot.com olmak üzere bir çok siteyi incelemeniz de fayda var. Bu aylar sürecek bir araştırma olabilir.Bu süreçte deneme yanılma şeklinde çalışmalar yapar, zamanla kendinize en uygun sistemi bulursunuz.Yalnız şunuda aklınızın bir kenarında bulundurun; bir eğitim setine vereceğiniz paradan çok daha fazla bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz Malesef birkaç cümle de açıklanacak kadar basit değildir.Sizler için benimde onayladığım iki eğitim setinden biri ile başlayabilirsiniz.

2.) Sermayeniz var ise; Bu durumda Clickbank gibi sitelerde web site olmadan kazanma yoluna gidebilirsiniz. Size şu 2 ürünü tavsiye ederim.

Tavsiye 1 için tıklayın

Tavsiye 2 için tıklayın

3.) Sermayesiz kazanmak istiyorsanız; Bu durumda alanında tek olan bu tavsiye ettiğim 2 eğitim platformundan herhangi birisini almanızı önerebilirim. Yüzlerce kişi ki buna bende dahil bu iki eğitim setinden birini tercih etti ve kazanmaya başladı. Eminim sizin de işinize yarayacaktır.Şimdiden bol kazançlar.

24 Şubat 2012 Cuma

Netten Kazanç Yolları

 Sitemizde size tavsiye ettiğimiz netten kazanç  yolları ile internetten Para Kazanabilirsiniz.

Netten kazanç yolları
Günümüz dünyasında, hele ülkemizde geçim şartları her geçen gün zorlaşmakta. Bu da insanları normal işlerinden ayrı olarak ek-iş aramalarına sebeb olmaktadır. Daha çok kazanmak için daha çok çalışmak gerekmektedir.Az da olsa ek bir gelir sağlamak birçok insanın ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olacaktır.
Bugün internet size bu imkanı sunuyor. Bu firmalara üye olan birçok kişi, aylık faturalarını, aidatlarını, vb. giderlerini buralardan elde ettikleri gelirlerle karşılayabilmektedir.
Şimdi size aşağıdaki sunmuş olduğumuz kazanç sistemlerini inceleyerek sizin için uygun olan yöntemle netten kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Anlamadığınız konularda bize danışabilirsiniz..
Netten kazanç  yolları içerisinde en başarılı olan 2 yöntemi burada anlatacağım.
Bol Kazançlar.


11 Şubat 2012 Cumartesi

Kazanç Sistemi analizimizi okumadan sakın almayın!

“İşte İnternet Üzerinde Kazanç Sistemi’nin En Gerçekçi ve Kapsamlı Analizi”
 Sadece satın almadan önce bilmek isteyeceğiniz ve bilmeniz GEREKEN bilgilere ulaşacaksınız.

Not: Bu bir analiz sayfasıdır. Kazanç Sistemi Eğitim Seti Resmi Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız.

Kazanç Sistemi Eğitim Seti  tam olarak nedir?

Kazanç Sistemi İnternetten Para Kazanma Eğitim Seti, günlük işlerinden ayrılıp internetten sağladıkları kazanç ile internet zenginleri arasına katılmış olan Çağatay Berker tarafından yazıldı.

Kazanç Sistemi Eğitim Seti, esas anlamda Affiliate Marketing olarak bilinen milyarlarca dolarlık dev bir pazar olan, yurt dışında saygın üniversitelerde kürsüsü olan, satış ortaklığı sistemi ile nasıl kısa sürede yüksek miktarlarda para kazanabileceğinizi anlatıyor.

Affiliate uzmanları bilirler, son zamanlarda çıkan benzer kitaplar genel olarak Clickbank ve Xticaret’e nasıl üye olunacağını anlatırlar.

Ancak, Kazanç Sistemi Eğitim Seti farklı içeriği ile beni gerçekten çok şaşırttı. Öncelikle, SEO eğitimi oldukça başarılı diyebilirim. İnternette para kazandığını iddia eden pek çok kişi genelde Google Adwords reklamları veya diğer reklam mecraları ile para kazanıyorlar.

Yani, para kazanabilmek için para harcıyorlar ve çoğu zaman reklam giderlerine harcadıkları para, kazandıkları parayı geçiyor.

Ancak Kazanç Sistemi Eğitim Seti’nde şaşırtıcı bir şekilde reklam için para harcamadan para kazanmanın eğitimi veriliyor. Yazılım şeklinde dizayn edilmiş olması da ürünün ayrı bir artısı. Yani, pdf tarzında satılan kitaplardan çok farklı Kazanç sistemi

Adım Adım Anlatımla- İşte Kazanç Sistemi Eğitim Seti'nin Size Kazandıracakları…

“Kesinlikle Uzman bir Affiliate Olarak Her Ay Binlerce Doları Otomatik Olarak Kazanabileceğiniz Sistem %100 Çalışmakta”

Kazanç Sistemi Eğitim Seti Resmi Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız.

İşte Kazanç Sisteminin Çalışma Şekli:

Öncelikle, bu eğitim seti sayesinde para kazanmak için para harcamanızı gerektirmeyecek yöntemler olmasına rağmen yine de Google Adwords eğitimi verilmiş.

Ancak, asıl püf nokta kendi sitenizi kimseye ihtiyaç duymadan yapabilecek olmanızda yatıyor. Yazılım sayesinde, kendi sitenizi arama motoru dostu bir şekilde yapabiliyorsunuz ve sitenize Google üzerinden optimize olmuş ziyaretçi çekiyorsunuz.

Clickbank, Amazon, Plimus ve Xticaret gibi büyük affiliate portallarını kullanması incelikleri ile öğretiliyor. İncelikleri diyorum çünkü benzer içerikli pek çok Türkçe kaynakta sadece üye olması gösterilir. Ancak Kazanç sistemi, bu kaynaklarda öldürücü bir şekilde para kazanabilmeniz için etkili stratejileri içerisinde barındırıyor.

Kazanç Sisteminin  Kötü Yönleri;

Dürüst olmak gerekirse,Kazanç Sistemi kusursuz değil. İşte Beğenmediğimiz Yönleri:

Adwords reklam verme eğitimi detaylı olarak anlatılmış, hatta canlı bir kampanyanın nasıl başlatılacağı dahi gösterilmiş ancak daha önce de belirttiğim gibi yazılım para harcamadan para kazandırmaya odaklı olduğu için, bidvertise gibi para harcayarak reklam kampanyası başlatabileceğiniz diğer kaynaklardan pek söz etmemiş.

 Kazanç Sisteminin İyi Yönleri

En önemlisi yazılımının söz verdiği gibi gerçekten çalışıyor olması ve daha önce hiç bir tecrübeniz olmasa dahi size para kazandıracak olması. Başlangıç olarak belki ilk aylarda 10.ooo dolar kazanamasanız bile ilk aylarda gelirlerinizin bir kaç bin doları yakalayabileceğini söyleyebilirim.
İnternete çok uzak birisi dahi olsanız Kazanç Sistemi Eğitim Setinde bulunan adım adım detaylı anlatımlar ve video eğitim seti ile kısa zamanda ve kolayca bütün işlemleri kendi başınıza yapabileceksiniz.
Piyasada bulunan benzer ürünlerin %95′inde isimlerini daha önce hiç duymadığınız terimlerin olduğu bir rehber olur ve geri kalan herşeyi sizin farklı kaynaklardan bulup öğrenmeniz gerekir. Ancak Kazanç Sistemi Eğitim Seti de, böyle bir durum söz konusu değil. Kullanıcıların bütün ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanmış.
Kazanç sistemi, bu sistemi daha önce hiç duymamış kişiler için ideal olduğu kadar, affiliate uzmanları için de daha önce duyulmamış teknik ve stratejileri içermesi dolayısıyla harika bir kaynak. Sizi temin ederim, böyle bir kaynağı daha önce hiç duymadınız…
Ürün %100 yasal ve Türk Ticaret Kanunu gereği Faturalı satılan bir ürün.

Son Söz

 Kazanç Sistemi Eğitim Seti analizimizin sonuna gelirken, geniş bir bakış açısı ile ele alırsak Kazanç sistemi, bizim gördüğümüz yerli ve yabancı kaynaklar arasında satış ortaklığı sistemini anlatan en etkileyici ve yenilikçi kaynaklardan bir tanesi. Daha önce piyasaya çıkmış ve satış sayfalarında şu kadar kazanacaksınız, bu kadar kazanacaksınız yazan ürünlere sadece gülüp geçiyoruz. Kazanç Sistemi Eğitim Seti  ile tanıştıktan sonra…

Kazanç Sistemi Eğitim Seti Resmi Sitesine Gitmek İçin Tıklayınız.

Kazanç Sistemi Bonusları

Kazanç Sistemi Eğitim Seti içerisinde bulunan toplamda  kitap ve video eğitim setine ek olarak toplamda 120 sayfalık 8 adet de bonus kitap mevcut. Normalde 478 TL satış fiyatı olan seti kısa bir süre için indirimli olarak 89 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Analizimizi buraya kadar sıkılmadan okuduğuz için teşekkürler.
Kazanç Sistemi Eğitim Seti ile ilgili diğer bilgilere buradaki yazımızda bulabilirsiniz.